feliciasmakeup

Alla inlägg under december 2012

Av Felicia * - 14 december 2012 18:11

 

Av Felicia * - 14 december 2012 16:52

Jag missade en hel lektion i skolan idag. För jag åkte hem

Jag åt gröt och drack te. Och spelade gitarr. 

-nu ska jag sova, tills änglarna väcker mig igen


Vill ha sällskap.

 

Av Felicia * - 14 december 2012 13:05

När man blir kär så är det som om allting annat försvinner, endast för en liten stund. Det känns som om man skulle kunna skratta hela livet ut, om man bara fick ha denna oerhört fina människa vid sin sida varje dag. Man får känslan av att vilja springa tusen varv runt jordklotet. Också att man skulle kunna hoppa hopprep, flera timmar i sträck. När man blir kär så finns det ingenting som kan stoppa vad man har på gång. Ingenting kan komma emellan de planer som man sakta bygger upp. Allting är som en enda stor lyckobubbla. 

-Sedan går den sönder.

 

Av Felicia * - 13 december 2012 20:11

Det bultar, det värker, det slår. Det känns som om någon tagit sig plats inuti mitt huvud, endast för att slå sönder allting som finns där. Det känns som om någon lagt dynamit som alldeles strax ska sprängas. Min hals är så svullen att jag knappt får luft. Det kliar värre än någonsin INUTI mina öron. Halsen rasslar så fort jag försöker få fram ord. 

-Hur många timmar har det tagit?
Jag har ingen aning hur länge jag har suttit här framför datorn, men jag vet att det är lång tid. Hemsidan som jag fixar till företaget är snart klar och den börjar bli fin. Jag måste dock ta en paus, för det är jag värd. Eller är jag det? Hoppas det


Jag kommer att däcka inom 3 sekunder. 3....2.....1.....0. 

Jag är fortfarande vaken. 

 

Av Felicia * - 13 december 2012 17:46

Det har varit en HEVLETES JÄVLA NATT rent ut sagt. Nerputtad på golvet, lämnad någon annanstans. Jag gick till soffan och sov där istället, det var skönare. Mer fridfullt. 

Inte för att det varade så länge, dock. Klockan blev 03.00 och jag blev väckt. Det var nog den längsta jävla morgonen jag varit med om i hela mitt liv. -Men kul var det!

Millan och Lina blev lika fin abåda två och jag slår vad om att deras luciatåg var det finaste någonsin. 


Nu ska jag dricka te för att min hals ska lyckas må bra tills imorgon. 

 

Av Felicia * - 12 december 2012 22:04

Alla lampor släcktes när jag stod vid bussen. Det var tur att det redan hade blivit ljust, så att inte bussen åkte förbi mig. -Men varför var en lampa fortfarande tänd? Kanske bevisade den att jag inte är ensam.


Igår fick min tvillingsyssling höra en låt som jag spelade. Hon blev glad, jätte glad. Jag blev glad av att se henne lite lyckligare, för det finns inte mycket man kan göra när livet rasar ihop. Jag är hennes klippa i dessa dagar, hennes klippa föralltid. Jag är stabil, håller balansen. Jag gör det både åt mig själv och åt henne. Jag önskar att jag kunde bära lite av tyngden som klänger sig fast på hennes axlar.


Sedan sjöng jag i telefonen. Det var lite läskigt. Sedan berättade han att sista gången han grät hade med mig att göra. Jag kan inte förstå att någonting jag sagt fick honom att fälla tårar, tur att det var positivia tårar. Annars hade jag inte kunnat leva med mig själv. Han gjorde mig glad för alla komplimanger. 

Idag är jag hos Millan. Vi hänger med Lina. Det är mysigt. Imorgonbitti skall vi gå upp klockan 04.00 för mysig frukost och mycket sminkande. Sedan ska jag till gymmet med Tobias. Och sedan ska vi hänga lite hemma hos honom. Det blir förmodligen lika mysigt som vanligt.

Har ni det fint idag, ä l s k l i n g a r?

Av Felicia * - 11 december 2012 20:39

Imorgon är det onsdag. Den tredje dagen i veckan. Om man inte räknar bakifrån. Men vem gör det?


Onsdag innebär julklappshandling med mormor och morfar. Det kommer att bli mysigt, för jag tycker om dom. Jättemycket. Sedan ska vi äta mat. Och jag gillar mat, för mat är gott.

-Sedan åker jag till min vackraste och sover där över natten

 

Av Felicia * - 11 december 2012 19:34

Ett jobbigt samtal om cancer gjorde att jag var tvungen att gå därifrån. Det pratades om att man kan dö när som helst, att de borde skriva hur de vill ha sina begravningar. Jag hade ingenting att tillägga, eller berätta. Jag har ju redan skrivit allting som jag vill ha det. Med färgglada ballonger och vilken musik som skall spelas. Jag ställde mig upp. Gick iväg. Satte mig ensam, med hörlurar i. Ibland tror jag att jag kan prata om saker som det sedan visar sig är omöjligt. En dag kommer jag att kunna prata öppet om det. 

Idag var inte den dagen

-Den blonda flickan som känt mig sedan andra klass, hon förstod. Det var bra. Hon räddade mig från att behöva förklara.

 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards