feliciasmakeup

Alla inlägg under december 2012

Av Felicia * - 27 december 2012 22:31

Today have been the most random day ever

Som ni vet så gick jag och Hanna upp vid klockan 06.00 för att dra till skövde. På vägen dit hände det en hel del roliga saker och det var nära att jag inte skulle komma hem. Vi satt på ett sjukt fint tåg, på ovanvåningen och hade det hur mysigt som helst, tillsammans med mannen som bär ett hjärta av guld. Denna man som jag pratar om, var så hjälpsam att man faktiskt, svensk som man är, tyckte att det var lite konstigt. Vi insåg dock senare, efter att ha pratat om honom en stund, att han var världens snällaste människa. 

*Hjälpte mig att hitta eluttaget.

*Berättade att vi var i rätt vagn.

*Erbjöd sig att betala min resa åt mig. (Då mitt busskort och alla mina pengar var på rymmen.)

Denna mannen får dagens ros av mig, lätt. Flera gånger om. Tack igen. Och ditt lilla "hejdå" gjorde både mig och Hanna jättelyckliga. 


Efter att ha hängt i Skövde i några timmar så bestämde vi oss för att käka flötmat på donken. Det var ovanligt gott. Kanske beroende på det underbara sällskapet. Hemvägen var galen och det var hemskt att behöva säga hejdå till denna underbara flicka som jag spenderat dagen och natten med. Och vi har nog aldrig pratat så mycket förut, någon av oss. Det var galet. Underbart galet.


Sedan blev allt kaos

Jag är en sådan som inte klarar mig på egen hand. Om inte annat så märktes det idag. Efter att Hanna åkte vidare till göteborg så skulle jag byta tåg och buss. Jag väntade 40 minuter ute i den hemska kylan, för att jag sedan skulle åka hem. Eller så kan man ju åka en halvtimme åt fel håll. Ja, det kan man iallafall om man heter Felicia. Då fick jag vänta ytterligare 40 minuter ute i kylan för att sedan ta rätt buss hem. Tur iallafall att det finns trevliga pizzabagare. 
Det är underbart att ha lärt känna en så awesome polare. Har en känsla av att vi kommer hänga mycket. GRYMT!

 

Av Felicia * - 27 december 2012 08:40

Jag har tur som har min pappa!
Imorse skulle klockan ringt vid 06.00 för att jag och Hanna skulle åka sjukt tidigt. Mobilen dog dock under natten och om inte pappa hade väckt oss så hade vi förmodligen legat hemma hos mig och sovit fortfarande.
Vi sitter på tåget och är iallafall påväg till Skövde nu. Igår var en sjukt mysig dag och idag kommer att bli minst lika bra. Nu ska vi snart byta tåg och sen lär vi väl däcka båda två.

Av Felicia * - 26 december 2012 16:15

Jag och Millan hade världens mysigaste kväll igår. Vi åt kakor och kikade på film. Fast Millan somnade, som vanligt. Hihi. Gulle henne. Idag har vi druckit te och lekt mamma, pappa, barn tillsammans med hennes lilla granne. Ibland är det kul att vara barnslig, haha. 

 

-Hanna är påväg hit nu och hon sitter förmodligen på bussen från göteborg. Hon ska sova här inatt och imorgon bär det av till skövde. Jag älskar sådana här spontana saker, så himla mysigt. Ikväll ska vi bara hänga och ha det sådär gött som man har det på sina lov. Imorgon blir det en tidig morgon!


Av Felicia * - 26 december 2012 02:02

-Pratade med Lukas precis. Han ville att jag skulle blogga, det gjorde jag. Fast jag raderade hela jävla skiten sedan, för att börja om. Här landade jag. Lukas sover. 


När jag gick i högstadiet så minns jag att det var en poet som hälsade på vår skola. Han var asball och gav oss massa tips. Vi skulle också skämma ut oss allihop, genom att just "landa". Lixom påtal om det som jag skrev här ovan. Han sa iallafall att vi skulle gå fram en och en i klassrummet och "landa".

Hur gör man det? -Undrar ni förmodligen. 
Jo, när man skall redovisa och eller prata inför publik pratar man om hur man skall stå. Inte i kors med armarna eller benen eller andra sådana saker. Man skall alltså stå axelbrett med benen och armarna utefter sidorna. När vi skulle landa längst fram i klassrummet, en och en, så skulle vi också säga hej. Alla tyckte att det var pinsamt men när man väl kollar tillbaka på det så var det fett kul. Jag minns att han grabben, poeten alltså, gapade på mig när jag ställde mig där. Alla blev förvånade och jag blev livrädd. 

Vad menade han?
Självklart ställde jag mig med armarna i kors, OCH med benen. Idiotisk. Haha. 


Vad babblar jag om? 
Godnatt.

Av Felicia * - 25 december 2012 23:36

Idag fyller min älskade år. Och jag önskar att saker hade varit lättare vad gäller det. Jag saknar honom iallafall. Och älskar honom. Mer än så himla mycket annat. 

Grattis på födelsedagen. Hoppas att den var värdefull. Du är värd så mycket mer än vad jag kan ge. 

Andreas.

Av Felicia * - 25 december 2012 20:47

Idag är en vacker dag, precis som de flesta andra.

Man kan nästan säga att jag firat jul idag igen, fast hos min andra familj och deras nära. Det har varit en fin dag och vi har ätit god mat. Och massvis med kakor. Jag tror faktiskt att jag snart spricker. Ikväll myser vi i Millans rum och lyssnar på allsång. Jag ska snart sätta på lösnaglar åt henne så att hon är julfin imorgon, då hon för tredje dagen skall fira jul. Galen släkt det där. Men de är himla fina allihop. 

Vi bytte julklappar innan också, då fick jag världens mysigaste tofflor av min fina. Jag ska mysa i dem varje dag. Lätt mitt nya favvoplagg. 

Jag älskar dig:>

 

Av Felicia * - 25 december 2012 14:30

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag var mig själv. 

Hur har ditt 2012 varit? Det har varit ett av de bästa åren någonsin. Jag har funnit mig själv. Jag har funnit nya vänner. Jag också förlorat vänner, men det är sådant som gör att man insér vad man har att kämpa för. 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Jag ska göra det så bra som möjligt. Och så ska jag leva. Så, ja. Bättre än någonsin. 
Blev du kär i år? Kär. Kärlek. Olycklig kärlek. Ja, jag antar det. 
 

Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Frihet. 
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? den 20:onde november & den 4:e juli.
Vad är din största framgång 2012? Att jag äntligen lyckats visa vem jag är. 

Bästa köpet? Glassen i karlskrona. 
Vad spenderade du mest pengar på? Min dator.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Isabella gjorde mig riktigt glad, för vi fann varandra. 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? När solen går ner. 
Vem har du umgåts med mest? Isabella, Millan, Amanda & Zara tror jag. Och alla andra. Haha. 
Bästa minnet från 2012? Dagarna hemma hos Klint. Lätt. 
Hur många kysste du? Bara en som var värd någonting. 
Har du haft ett förhållande under 2012? Lämnad. 



Vad önskar du att du gjort mer? Åkt iväg från Borås. 
Vad önskar du att du gjort mindre? Kissat, det har tagit för mycket tid av mitt liv, haha. 
Favoritprogram på tv? Kollar aldrig på tv. Så vet inte. 
Största musikaliska upptäckten? Kan det vara Kent?
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min favorit tröja, pacman!
Vad gjorde du på din födelsedag? Bjöd hem alla mina underbart fina vänner och hade en vacker kväll med mat och mysigheter!
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Att jag hade kämpat hårdare. 

     
Vad fick dig att må bra? Gitarren. 
Vem saknade du? Klint. Jennu. Josefin. Min farmor. Mike.  
De bästa nya människorna du träffade? Åh. Isabella, Lukas och hela det gänget!
Det bästa du har åstadkommit i år? Jag lärde mig att ta plats, att visa vem jag är. Jag lärde mig hur man älskar livet varenda dag. Tack vare Marcus, mestadels. Tack. Det är en fin gåva. 
Vad vill du säga till dig själv inför 2013: NU KÖR VI HÅRT, ÅKER TILL FESTIVALER OCH SOLAR. Rhodos med Amanda och co. kommer att bli någonting jag kommer att titta tillbaka på med glädje när jag växer upp. Och vår 18-års fest kommer att bli det bästa någonsin. Och så ska jag ta vara på all tid jag har. Och fortsätta att utvecklas som person. Och ta hand om alla mina kära. 

 

Av Felicia * - 25 december 2012 14:04

Igår var en underbar julafton. Det är allt jag har att säga för stunden. Just nu älskar jag mitt liv & allting omkring. 

     

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar