feliciasmakeup

Senaste inläggen

ANNONS
Av Felicia * - 18 mars 2013 18:49

Åh, tycker inte ni att detta skulle vara lite mysigt? 
-Det tycker iallafall jag. Så jag sätter igång lite senare idag. Mysmysmysmysmys. 

 

Dag 1 : En bild på 3 bästa vänner

Dag 2 : Något som jag snart ska göra

Dag 3 : Nån som jag inspireras av
Dag 4 : Något jag gillar att göra
Dag 5 : Någon som jag vill hälsa på

Dag 6 : Någon jag saknar
Dag 7 : En bild som jag själv har tagit

Dag 8 : Den bästa filmen som jag har sett

Dag 9 : Min favvolåt

Dag 10 : Ett ställe dit jag vill återvända

Dag 11 : En person som betyder mycket för mig

Dag 12 : En låt som får mig på bra humör

Dag 13 : Vad jag älskar att klä mig i

Dag 14 : En bild som gör mig ledsen

Dag 15 : En bild på en snygg kille

Dag 16 : En bild på en snygg tjej

Dag 17 : En bild på mig själv som visar mitt riktiga jag

Dag 18 : En blogg som jag läser varje dag

Dag 19 : Tio sanningar om mig

Dag 20 : En bild på någon jag tycker om

ANNONS
Av Felicia * - 18 mars 2013 18:34

Det här är mitt liv för exakt ett år sedan. 2012-03-18, det känns som om det var sjukt längsen, men trots allt var det bara för ett år sedan. Det jag kan konstatera är att jag äntligen lyckats ta mig loss. 

-

"Saknar dina kramar, saknar allt med dig, känner mig så jäkla ensam utan dig. Vänner kan inte fylla din plats, ingen kan de. För liksom jag är jätte kär i dig. och jag tkr du är helt underbar. Dina dreads i solen får till och med sten att bli mjukt. Detta är min historia hoppas den aldrig tar slut. Detta är viktigast för mig, för ja, du är tjejen jag älskar. Även fast vi inte är ihop så känns de ändå som att du är min flickvän och jag saknar dig."


 Jag sitter hemma på mitt rum, skriver låtar om dig och känner klumpen i magen. Jag får samtal om jobbiga saker och jag känner mig sviken en gång till. Jag känner mig så ledsen och ensam. Så liten och dålig. Och detta är inte första gången du har fått mig att känna såhär. Det är inte första gången du har låtit mig stanna här helt själv, fastbunden i mina egna sorger. Jag har hela tiden trott att jag kan klara mig på egen hand. Att jag inte behöver någon som ser efter mig och löser mina problem. Men så fort du är borta så fattar jag. Då fattar jag att du är den enda som förstår. Du är den som lyckats få mig att skratta även i de allra jobbigaste stunderna. Du är den som kramat om mig när jag har känt mig rädd. Jag vet också att jag är den enda som lyckats få dig på andra tankar. Den enda som lyckats att förstå varför och hur du känner. Jag har fått dig att le när du varit ledsen. Jag vill fortsätta att få dig att le. Jag vill hjälpa dig med ditt liv. Jag vill vara ditt allt. Jag vill vara den enda. Inte en av de andra 8 stycken. Jag vill vara den enda som är din, den enda som ska få hålla din hand och den enda som ska få kyssa dig. Den enda som pratar om dig och den enda som kan säga att "han är min". Tyvärr är det inte så, & jag vet inte om det kommer att kunna bli så. Jag tror inte att jag klarar av att leva i någonting sånt här, där jag inte får ha dig för mig själv. Kanske ska vi gå varsin väg. Eller kanske ska vi hålla ihop. Bara du och jag. Jag vet inte. En andra chans.. finns det verkligen plats för en tredje ?

Jag älskar dig alldeles för mycket. Alldeles för mycket för att förlora dig. Jag önskar att vi inte lärt känna varandra, för då hade jag inte förlorat mitt liv. Eftersom jag då aldrig skulle fått uppleva mitt liv heller. Du är mitt liv, mitt allt. Det är synd att jag inte är ditt också.

-

Over and out, folks. Är glad att jag lever mitt liv. Puss. 

Av Felicia * - 17 mars 2013 23:02

MINA VILLKOR?

This is fucking wierd. And bullshit. MINA, seriöst, MINA villkor?

Nej. Så är det inte. För om det hade varit MINA villkor som hade spelat roll så skulle vi inte varit där vi är idag. Godnatt. 

Av Felicia * - 17 mars 2013 22:32

Jag saknar henne så jävla mycket. Allting som förut var men som aldrig någonsin kommer tillbaka igen. Aldrig någonsin. Jag kan fortfarande inte förstå det. 

Fast honom kan jag faktiskt inte påpeka att jag saknar. Inte alls faktiskt. Det är nog det som är skillnaden mellan äkta kärlek. 

-Saknaden alltså.

Man vet kanske vad som är äkta och inte. 

Fast man köper oftare silver än guld. Är silvret bättre, då?

(äkta, oäkta, äkta, oäkta).

Jag vill bara resa iväg. Nu. Till Afrika. Jag vill åka nu, helst ensam. Utan någon annan. Låt mig bara försvinna in en värld som inte består av någon som jag redan känner.


Men hur har jag klarat mig all denna tid utan henne?

Av Felicia * - 17 mars 2013 15:48

Göteborg, min blivande hemstad. Vi åkte dit, jag & min fina. Vi tog med kameran & fotade saker som är fina. Delade musiken i hörlurarna för kärlekens skull. På kvällen kom det folk på besök & Kajsa fyllde år. Vi bakade en kladdkaka och de dansade för allt de hade. Några låg på ett loft och filosoferade, loftet som jag lovat att visa. Vi sov där sen, och så. Jag, Bellis & Erik. Jag låg inklämd emellan de två myskluttarna & det var himla mysigt.
När somnade vi?
04.30 tror jag. Det är nog därför jag är så trött. Men det var värt det. Ostis & Bellis är så himla fina människor båda två.


"kommande samtal från John Hardingz." OH MY GOD!!!! Var det enda som flöt runt i mitt huvud. Jag har saknat hans röst så extremt mycket. Men han har det bra i Barcelona, för er som undrar.  Han har det bra. När han kommer hem ska vi sova på altanen och titta på stjärnorna tillsammans.         

Av Felicia * - 15 mars 2013 08:35

Det finns många anledningar till att jag är här idag. Många anledningar. Inte bara att jag är här, som en förändrad och starkare människa. Också att jag ÄR här. Kroppsligt. Själsligt. Att jag är här, finns här, på planeten. Jag vet inte vilka jag har att tacka för det, men någon är det. Kanske någonting som inte finns, men som ändå hjälpt mig att stå kvar här. Det är en av sakerna som varje dag får mig att leva, att ta vara på stunden. Det är svårt att förstå, jag vet. Sjukt svårt att förstå. Men när man upplever någonting som gör att man alltid kommer att uppskatta livet, det är då man förstår den fantastiska känslan. Jag vill bara att ALLA ska veta hur glad man borde vara för att vara här, på jorden. Tänk om man inte hade fått vara det längre. Det är den värsta känlsan & tanken någonsin. Så när vi väl är här, då ser vi till att leva. Vi lever. Idag. Imorgon. Tills benen inte kan bära oss längre, och lite till. 

 

Av Felicia * - 14 mars 2013 22:36

Jag vill ha sommar nu. Jag vill kunna sova på gräset, känna vinden blåsa över huden. Vill behöva värma mig intill dem jag tycker om allra mest. Jag vill åka longboardn Jag vill bli solbränd och kunna gå ut i bara t-shirt och shorts. Jag vill vara fri. Det är allt jag vill. Jag vill vara fri från struktur och tvång. Jag vill åka överallt, hälsa på alla människor tillsammans med Kapten röd i lurarna. Jag vill skratta åt saker som ingen förstår. Jag vill få tillbaka kontakter. Jag vill ha sommar nu. Sommaren är det underbaraste jag vet. Värme, sol & lycka.

& jag kan slå vad om att jag inte är ensam om allt ovanstående.   

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Följ min blogg !

Följ feliciasmakeup med Blogkeen
Följ feliciasmakeup med Bloglovin'

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013
>>>

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se