feliciasmakeup

Alla inlägg under februari 2013

Av Felicia * - 26 februari 2013 08:10

Imorse skrev jag ett inlägg som jag aldrig publicerade. Det var tur att jag inte gjorde det med tanke på att jag skrev att det INTE var någon sol idag osv. Men det ändrade sig ganska fort, för nu är det hur mycket sol som helst. Ganska varmt är det också. Det blev en ganska tidig morgon som startades upp på gymmet, därefter var jag och Amanda i skolan en stund för att arbeta med företaget, vilket egentligen är ganska onödigt att nämna då ni redan vet att det är vad vi skall hålla på med hela veckan. Och nu orkar jag inte berätta mer om vad jag gör/har gjort osv, för det blir så himla tråkigt för er att läsa.


 

Jag tror att personerna som jag skrev om i detta inlägget (http://feliciasmakeup.bloggplatsen.se/2013/02/24/9516016-jag-fattar-fan-inte/) vet själva att det handlar om dem. Det spelar heller egentligen inte så stor roll VEM det handlar om, utan just att jag ville dela med mig om hur det kan se ut. Det kanske finns någon som läser min blogg som känner att det är likadant i deras situation, då är det alltid skönt att veta att det är någon som har det på samma sätt. Sedan vem det handlar om osv behövs inte läggas så stor vikt vid. Och jag har självklart pratat med mina polare om det här och de vet redan om det. Jag skulle aldrig skriva ett inlägg där jag nämner namn osv, om jag inte har pratat med personen. Jag tycker inte att sådant är det bästa sättet att lösa saker på. 

Over and out. :> 


ANNONS
Av Felicia * - 25 februari 2013 18:46

Du har så mycket mer att ge. Du kan så mycket mer än vad du visar. Nu är det dags att ändra sig, ändra tankar och ändra inställning. Du har mig precis vid din sida och om det blir tungt så bär jag resten. Du har så mycket att visa för världen och nu är det dags att ord blir till handling. Jag vet att du tycker precis som jag, och nu är det verkligen dags. Jag kommer att peppa dig till tusen, jag kommer att visa hur det känns att vara på toppen. Att finnas varje dag och känna sig så himla levande. Det är så himla fantastiskt och nu, när du visar världen vad du kan, så kommer du också att känna så. Jag älskar dig. ÄLSKAR. Det är verkligen rätt ord för hur jag känner för dig.

-Till min finaste Millan.

ANNONS
Av Felicia * - 25 februari 2013 17:37

Imorse när jag vaknade så var jag pigg som en mört. Eller kanske piggare än en mört.

Vad är föresten en mört? Och säger man så? "Pigg som en mört". Jo men jag tror att det är så man säger.

Fick för mig att googla på det bara för det, och detta var resultatet..

  

..Mört är alltså en fisk. En ganska läskig fisk. Äter man sådana? Hm. Har nog aldrig ätit en sådan. Men jag googlar inte igen, det blir så himla läskigt då. Jag har en tendens att googla väldigt mycket. Och det ser ni ju här ovan.


Idag har varit en sjukt bra dag. Jag vaknade senare än vanligt eftersom att jag hade sovmorgon till 10. Solen sken in igenom mitt fönster och jag valde att klä mig i tjocktröja och en mysig väst. Eftersom min klass har praktik nu så var det tomt och tyst i skolan. Det var både mysigt och lite tråkigt. Men eftersom Amanda var där med mig så kunde det inte bli en dålig dag. Vi arbetar som fan med vårt UF-företag just nu, eftersom det inte är lång tid kvar tills mässan är i full gång. Allt småfix ligger i våra händer och på något sätt är det väldigt kul att ha så mycket ansvar. Eftersom vi själva väljer våra tider och får jobba hemifrån så åkte vi till gymmet. Där pumpade vi våra benmuskler så mycket att vi knappt kunde gå varken upp eller ner i trappan. Jag blir så lycklig av allting som rör sig runt om mig just nu. 

 


Av Felicia * - 24 februari 2013 21:40

"Du sätter dig ofta i den situationen Fille, hur kommer det sig?"

Jag har aldrig sett på saken från den synvinkeln. Jag fick någon sorts uppenbarelse. Jag vet dock inte om det beror på mig, eller de andra. Men med tanke på att det faktiskt händer mig ganska ofta så börjar det kännas som om det är pågrund av mig. Det är nog dags att hitta mittpunkten av problemet. Det är oftast en så liten sak som tillslut gör sig så stor att jag ibland inte kan sova om nätterna. För jag menar, vem vill bli ogillad av någon som inte ens känner en? Av någon som inte har en endaste anledning till att ogilla en? Jag hade förstått om jag hade varit en dålig människa, ljugit, svikit, gått bakom ryggen, flirtat, fejkat. Men nu, när jag inte gör någonting sådant, då undrar jag hur det kommer sig. Och det borde inte handla om vad som tidigare har hänt i livet, vad jag tidigare har gjort, för det handlar inte om det. Inte längre. Jag har insett mina misstag och jag gör aldrig om dom. Så är det alltid med mig. Och i detta fallet, vad handlar om detta, så har jag aldrig ens agerat på fel sätt. Enligt mig. För är det verkligen fel att vara kompis med en kille som i sin tur har en flickvän?

Ibland önskar jag att jag bara kunde bortse från all denna kalabalik. Men det går inte. Jag försöker att strunta i det, att inse, men det går inte. För det är inte så att jag bara har förlorat EN kompis på det sättet. Det känns så jävla ruttet. Så brutalt jävla ledsamt. Och det värsta är att jag inte vet hur jag ska lösa det. För man kan väl bara inte bli en annan människa? Sluta tänka som man gör? Det hade varit lättare att bara försvinna ur världen än att ändra hur man är. Och hur man tänker.


Under tiden då jag skrev detta så kom jag på en sak som hade förändrat vårt samhälle något oerhört. Tänk om det hade funnits någonting som gjorde att man kunde byta kön när man än ville. Om jag ena dagen vill vara tjej, och andra dagen kille, så hade det gått. Tänk då vad mycket enklare det hade varit att leva. Jag hade kunnat byta kön och vara kille, så att jag kunde få hänga med mina killpolare utan att deras flickvänner ska bli arga. Jag skulle kunna byta tillbaka till att bli tjej om jag skulle vilja hänga med personer som inte vet hur man skall agera i ett rum där det finns killar. Allting hade blivit så jävla enkelt om man bara hade haft en sådan uppfinning. Det hade varit bättre om folk bara kunde lita på sina partners. Men så enkelt ska vi inte göra det för oss, inte. Nej. Vi gör det så krångligt som möjligt och säger upp årslång-tids vänskap för någon som man precis träffat. För kärlek är starkare. Tydligen. Och viktigare. Tydligen. Jag fattar fan inte, och jag kommer ALDRIG NÅGONSIN att förstå mig på den här skiten heller. Jag vill bort. Jag vill flytta. Jag ska snart flytta. Där ska jag börja om på nytt. Där ska jag göra klart för alla hur jag tänker, och kanske, kanske, lyckas jag få någon att tänka likadant. 

För här, i borås, så är det ingen mening med att ens försöka. Jag har försökt i flera år nu. 

Time for sleep, sorry för massa pladder om djupa saker. Och sorry för svordomar. Imorgon är en bra dag, för jag ska se till att göra den bra och jag skall utvecklas som person, som jag gör varje dag. NightNight.

 

Av Felicia * - 24 februari 2013 15:23

JAG ÄR SÅ LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG. Lycklig är vad jag är just nu. Jag har hittat mina hörlurar. ÄNTLIGEN. (hej I-landsproblem), men jag är så himla LYCKLIG. Jag har dock bara varit utan dom i en dag, men det är hemskt att behöva sätta sig på bussen utan hörlurar i öronen. Eller att ens behöva gå någonstans utan hörlurarna, även om man liksom inte lyssnar i dom. Det är samma känsla som om man skulle gå ut och ha glömt att klä på sig byxor, så känns det för mig att vara utan mina hörlurar. ÄNTLIGEN är de i rätta händer igen. ÄNTLIGEN.

Om en stund sätter jag mig på bussen (med mina hörlurar) och åker till stan för lite bowling. Jag är nog världens sämsta person på det där, men det är okej. För det är kul. Jag hoppas att ni får en fin kväll, alla vackra. 

 

Av Felicia * - 24 februari 2013 13:32

Innan jag ens hann regera så stod han utanför min dörr och bad mig att öppna dörren. Jag insåg att jag hade på mig leopardbyxor, t-shirt och stora tofflor. Jag hade inte hunnit duscha eller ens sätta upp dreadsen i en hyfsad tofs. Men det gjorde inget, för han brydde sig inte så värst mycket. Och jag brydde mig inte heller, efter ett tag. För det finns ingen som bryr sig om hur jag ser ut. Fixad eller ofixad, samma Fillux ändå liksom. Jag blev matad med en blandning av överkokta makaroner, ketchup & apelsinjuice. Det var äckligt. Jag spydde nästan. Robin ska få igen för det. Men han är ju min storebror, så jag kan inte annat än att älska honom ändå.


Jag & Lukas spenderade lite tid på ica & donken innan vi mötte upp resten av gänget. Peter hoppade på mig och jag höll på att trilla, det var härligt. Fick någon sorts lyckokänsla liksom. Alexander hade klippt sitt hår och jag blev arg. Eller ja, så arg som jag kan bli. Sedan åkte vi till Ulricehamn, vi alla människor. Där gjorde vi allt sånt mysigt som vi brukar göra och vi somande inte förrän sent in på natten. Imorse var det bara jag och Lukas kvar i Bellas hus och det var lugnt och skönt. Det var härligt igår, förmodligen mestadels för att jag fick träffa Bella. Jag blir så lycklig av henne och jag förstår mig fortfarande inte på oss två. Hon är så fin. 


Idag är det sol och varmt. Antingen ska jag ta mig till gymmet om en stund, och om jag inte gör det så ska jag träna lite hemma. Jag satsar på mage/rygg idag. Jag har mer träningsvärk i armarna idag än igår, så jag kan knappt lyfta ett mjölkpaket, men det är så det ska vara. Livet är så jävla bra.   


Av Felicia * - 23 februari 2013 13:33

Jag har ingen anledning till att gråta för någon jävla förlust. Jag anser inte att någonting som går förlorat handlar om en förlust. Jag förstår om ni inte ens förstår hälften av vad det är jag snackar om. För jag vet att mina tankar går hundra varv åt fel håll. Era går förmodligen åt rätt håll, i rätt takt, med rätt antal varv. Det finns dock vissa, några få antal, speciella indiver som har det likadant som jag har det. Om jag inte räknar fel så ska det vara 3 stycken. 4 stycken om man räknar med mig. Och det är bara av de som jag känner. Eller är bekant med. Jag tror inte att någon av dem vet att det är ju dom jag syftar på. Och om de inte vet det så gör det ingenting heller för den delen. De kommer att veta någon dag.  De kommer att inse. För ingen annan kan få dom att veta. Eftersom jag vet att jag själv var tvungen att inse utan någon som helst hjälp av någon annan. 


Och så saknar jag det här.

       

Av Felicia * - 23 februari 2013 10:10

Igår var en sjukt stressig dag men den var också väldigt givande. Att vara både modell och stylist samma dag är värre än vad jag trodde. Jag har dock ganska mycket underlag för hur en fotografering går till, så nu är det bara att köra på. Jag insåg också att det är precis vad jag vill hålla på med i framtiden, makeup inför fotograferingar. Ni kan få se resultatet när Henrik har skickat bilderna till mig, där Stina är min fina modell. Hon må vara en av planetens vackraste brudar. 


Efter att ha haft en awesome dag i skolan, skämt ut mig på stan och annat kul, så drog jag till gymmet. Jag lovade också att jag skulle skriva 40 miljoner svordomar på min blogg idag, om det var så att jag skulle ha träningsvärk. Men jag kom på att Lukas inte blir så glad då, så jag hoppar det. Men jag kan säga att jag knappt kan lyfta min telefon utan att tappa den. Så ja, träningsvärk det har jag!


Eftersom mina föräldrar tydligen skulle upp tidigt imorse så kunde jag inte sova. Jag kollade på Madicken och jag må säga att det är den mysigaste filmen någonsin. Jag vill också stoppa en ärta i näsan och åka till doktorn. Eller fika uppe i ett träd. Eller slåss med grannflickan för att skydda sin lillasyster. Himla mysig film verkligen. Jag har blivit lite galen i gamla barnfilmer, för Millan har fått mig att kolla på sådana. På tal om Millan så saknar jag henne. Min lilla groda.


Nu ska jag och Sara kolla film och vänta på att min storebror ska komma hem. Och sedan kommer Lukas hit & vi ska nog bara göra massa kul saker. Lär spamma bilder på honom sen, för han är så fin. Ikväll drar vi oss förmodligen vidare till Bellis och gänget, det blir fett nice. Wihi. Och jag SKA ha med min kamera denna gången. PÅMINN MIG OM DET!

    

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Följ min blogg !

Följ feliciasmakeup med Blogkeen
Följ feliciasmakeup med Bloglovin'

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se