feliciasmakeup

Alla inlägg under augusti 2012

Av Felicia * - 16 augusti 2012 18:10

Åh herregud. Det har varit en så himla vacker dag idag.


Vi fick se alla de nya, söta ettorna. Alla såg så himla intressanta och kul ut. Imorgon ska vi ha en sorts fadderdag för de nya och det ska bli hur kul som helst. Jag hoppas att vi kan få dem att släppa nervositeten lite och bli lite mer bekväma i skolan. Jag minns ju trots allt hur det var för mig. 

Förväntansfull. En helt ny Felicia skulle ta sina första steg in i den större världen. Stället där jag hoppades att folk skulle se mig som något roligt & intressant. Skolan började och klumpen i magen satt hårt. En sådan liten och mysig skola, fin och härlig. Gemenskapen kändes grymt bra och på något sätt blev jag bekväm i min situation. Alla fina människor och positiva tankar reste igenom mig, varje sekund. Allting runt om var så himla bra, alla mina dagar var så fina. Efter en tid, då trivdes jag inte alls. Ett byte var på väg. Till en helt annan skola, med helt andra personer och intressen. Jag hade ändå aldrig passat där, inser jag nu. Jag fick alltså inte byta, pågrund av en hel del märkliga anledningar. Jag var arg då, och ledsen. Jag grät varje kväll & ville bara därifrån. Jag ville inte gå in klassrummet. Jag ville inte ens gå in i skolan. Eller se den. Eller prata om den. Så illa var det. 

Nu är det dock helt otroligt bra. Jag älskar att få umgås med personer som tycker om precis samma saker som jag gör. Vi kan skratta tillsammans & bara ha hur kul som helst. Jag har nog ändrat inställning en hel del också, för delen. Blivit mycket mer positiv och börjat se saker ur en bättre synvinkel. Jag tror faktiskt att det har gjort en hel del, hjälpt till alltså. 


Efter vår korta dag i skolan så satt vi i parken på en filt och solade, jag och mina klasskompisar. Efter en stund så kom också Bellis (fast hon är ju typ min klasskompis) dit och gjorde oss sällskap. Sedan har jag haft VÄRLDENS bästa dag på min trädgård. Den är så himla fin, och rymlig. Har jag kommit på. 


   

Av Felicia * - 15 augusti 2012 19:54

Tyckte att han var fett cool. Hiho.

 

 

Av Felicia * - 15 augusti 2012 19:10

Idag började jag skolan, igen. Jag fick träffa alla mina underbart fina klasskompisar & resten av alla söta små människor på skolan. Vi har dock inte träffat de nya ettorna än, men det kommer vi nog att få göra imorgon. Jag är så himla lycklig över att ha börjat skolan igen. Faktiskt. Äntligen ska jag få gå upp på morgonen & känna känslan av att jag kommer att få lära mig något nytt. JAG ÄR FETT TAGGAD

& nu kommer vi till det absolut bästa av allting, mitt S-C-H-E-M-A!  Det är verkligen bäst i världen. Börjar typ sent varje dag. - OCH slutar fett tidigt. Det är så himla bra. ÅH. Jag är pepp på livet idag. Och alla dagar. De närmsta månaderna har bara varit så himla underbara. Det äger så sjuktligt hårt. 

Vi började klockan 13.00 idag & var bara i skolan en liten stund. Vi fikade lite & sjöng för världens bästa Amanda. Tänk att hon redan är 17 år. Åh. Grattis igen, föresten!
Vi slutade iallafall jättefort och då gick jag en promenix till världens bästa släkting, som bor en bit ifrån mig. Mitt i hennes jobbiga tid så tänkte jag underlätta lite, genom lite sällskap. Där stannade jag hela dagen, så jag kom nyss hem. Bra det, faktiskt. För det behövde vi nog båda två. Vi fikade och drack saft. Och kaffe. Mysigt värre.


Ikväll ska jag prata i telefon. Verkar det som. Det blir bra. Är helt ensaaaam hemma, eftersom min sovkåmpiiiiis inte kunde komma hit. Tråkigt. För mig. Hiho. Fast det gör inget, för då kan jag fixa med alla mina bilder på datorn, och rensa lite. Det behövs verkligen! 


 

Av Felicia * - 14 augusti 2012 18:25

Fotograferar lite när solen lyser så fint


         

Av Felicia * - 14 augusti 2012 15:48

Jag är så glad. Så lycklig, över-exalterad och flummig. Allting är så himla bra och jag är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag bara sitter här i mitt rum, med min jättejättejätte fina filt och skakar av lycka. Jag vet inte vad jag ska göra. Det känns som att jag måste SKRIKA ut i världen, hur sjukt glad jag är just idag. Jag måste springa TUSEN varv runt jordklotet. Detta endast för att visa min överlycklighet. (Det där var inte ett ord va?) Jaja, whatever. 

Jag tänker inte skriva om vad jag gjorde igår, men jag tänker visa några bilder. Jag har lite bråttom och ska iväg på valpkurs med Dissi nämligen. ÅH. Det kommer att bli så himla kul. Ni kan nog inte förstå min lycka. ÅH.


       

Av Felicia * - 14 augusti 2012 02:47

Har det typ jävligt fint här. Mer får ni veta imorgon. Ska umgås med världens finaste människor nu. Sov gott. Heij.

Av Felicia * - 13 augusti 2012 00:57

Imorgon åker jag till Allingsås & umgås med massa kuligt folk. ÄR SÅ TAGGAD ! Hiho. Sedan sover jag i ett tält tills på tisdag, någonstans som jag inte vet vart. På tisdag gör jag iordning allting som behövs att fixas, inför skolan som börjar på onsdag. Vi börjar dock klockan 13.00, så man kan inte kalla det en skoldag direkt. Efter att ha pratat med Josephine idag, så är jag rätt pepp på skolan. Plus att Amanda fyller år den dagen då vi börjar. Massa grattis till henne kommer det att bli. WIH, min fina.
Tappade mitt nya solpuder i handfatet idag. 1-0 till djävulen.

Av Felicia * - 12 augusti 2012 22:16

Egentligen pallar jag inte ge någonting någon tid, fastän det är det enda valet just nu. Jag hatar tid. Tid är något hemskt. Något äckligt. Något onödigt och dumt. Varför finns det tid? Vad är det bra för? Varför ska man vänta på att bussen ska komma en viss tid, eller att skolan börjar en viss tid? Varför ska man vänta på någonting, ge det tid? Vill inte ge det tid. Vill ha det nu. Allting. Vill ha allting nu & bara låta tiden vara ett minne. Vi kommer dock att leva i tid, hela livet. Shit. Kommer inte klara det. Hatar ju tid. Kommer leva i tid. Dethär tar tid. Ska sluta nu. Låter paranoid. hejdå.

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards