feliciasmakeup

Alla inlägg under mars 2012

Av Felicia * - 5 mars 2012 12:12

Men vem fan bryr sig? - Som jag brukar säga.

 

Av Felicia * - 5 mars 2012 06:41

"Jag saknar dig. Så mycket att det hugger till varenda gång jag tänker på dig. Hela kvällarna kan gå åt till att tänka på hur vi hade det. Varje dag går åt till tänka på dig. På oss. Jag kan inte koncentrera mig i någonting jag gör. Jag kan knappt fokusera när jag ska plugga, för helt plötsligt märker jag att du snurrar runt i mina tankar - IGEN. Jag hoppas iallafall att när man har fått en andra chans, så försöker man allt man kan för att ställa saker till rätta. Jag tror och hoppas att man faktiskt försöker att visa sig trovärdig. Även efter att man tryckt ner någon så hårt att det närmaste året är iprincip förstört. Kanske hela ens liv. Detta är jobbigt för mig. Och du säger att det är lika jobbigt för dig. Jag vet ju fortfarande inte vad jag tror. Om jag tror på att du faktiskt tycker att det är jobbigt. Om jag tror på att du faktiskt vill försöka. Men jag har nu gett dig en andra chans. En ny chans att visa att man kan förändras. Jag önskar att jag också hade fått nya chanser i livet. Men det har jag aldrig fått. Så du borde vara glad att jag gjorde det beslutet. 
Jag skulle aldrig ha blivit sånhär om det inte hade varit för att jag älskar dig så mycket som jag gör. Jag hade aldrig ens tänkt tanken på att bry mig om jag inte hade varit så jävla kär i dig. Det är alltså så att du har nästintill förlorat den person som skulle gjort allt för dig. Du har tyvärr förlorat en liten del av något som aldrig skulle låta dig gå. Om inte något sånt här hände, vill säga. Man kan ALDRIG göra något ogjort, vilket man kanske önskar att det gick ibland. Men nu är det upp till bevis. Visa mig att jag är "ditt allt" som du så fint kallar det. Och blir det likadant en gång till, då kan jag lova dig att vi lever varsitt liv. Om det inte vore för hur mycket jag tycker om dig, så skulle vi för länge sedan varit långt borta från varandra. Du kanske inte än håller min hand, men det är väldigt nära nu. Bara någon meter. Och egentligen vill jag springa den sista biten, kyssa dig precis som förut och ge dig en såndära mysig kram. Tyvärr går inte det. Det är nu du får bevisa om den sista biten som är kvar mellan oss, ens är värt att kämpa för. Det är nu du får visa att du river ner muren som står emellan mig och dig. Jag har aldrig slutat att älska dig."
Love. / F 

Jag hoppas att mitt leende får dig att sakna mig. Det är ju trots allt det vi lever för. Att få vara glada. Så varje gång du sagt att du inte skulle klara dig utan mig - varsågod. Det här leendet är till dig. 

   

Av Felicia * - 4 mars 2012 17:33

Tjaaaaaaaaaaaaa.

Idag har jag grymt nog haft en asnice dag. Den började med att jag vaknade vid klockan 8 av att Millan skulle pissa 450939849 gånger. Sen åt vi lite ballerinakakor och käkade massa mumsiga maränger. Efter det somnade vi om och blev väckta av pappa vid ungefär 11. Millan drog hem redan vid 12, för hon skulle iväg och hjälpa sin pappa med massa grejer.. söt som hon är !

Jag passade på att dra med mammi och pappi och handla. Vi köpte huuuuuur många doftljus som helst, och så köpte vi lite blommor när vi ändå höll på. Efter det så tog jag mig en riktigt go springtur ute i det väldigt härliga vädret.  

Nu har mina syskon varit här och hälsat på, käkat lite mat och bara haft det gött. Resten av kvällen ska jag plugga matte, vilket jag inte är så grymt taggad på. Men jag känner såhär - det måste faktiskt göras. Då kan jag passa på nu när jag ändå inte ska ha något annat för mig. Sen kan jag chilla hela dagarna låååånga. För det är min stil alltså.. CHILLA CHILLA CHILLA. Hehe.

 Söta, grymma vännen 


Och så kan ni få en liten bild på mig också. För jag är så cuuuuuuuul !

       
 

Av Felicia * - 3 mars 2012 10:25

Hai på er. 


Jag har precis varit och mött Millan i viskafors. Hela dagen ska vi bara ha det sådär jävla gött. Vi ska förmodligen ta en långpromenad sen, det ska bli hur gött som helst i detta fina vädret. Kanske tar med lite fika också, om vi hittar något sånt gott. Min fina vän. Aj Lajk Ju ! 

"Jag vet inte vart mina känslor är, seriöst. Jag är så ledsen, verkligen helt förstörd. På grund av en sådan liten sak. Jag skulle kunna gråta hela tiden, varje sekund. Ibland är tårarna väldigt, väldigt nära. Jag önskar bara att det inte blev såhär från början. Jag önskar att allt jag hade  gett dig, skulle få dig att ge så mycket tillbaka. Ändå blev det svek, svek som gör så ont. Jag är inte arg, verkligen inte. Men jag är ledsen, ledsen och besviken. Och jag hoppas att du förstår att det är ditt eget fel att det faktiskt är såhär. För jag har kämpat. Jag har faktiskt gjort allt jag har kunnat. Så att jag nu går omkring och är ledsen, det är bara ditt fel. Jag hoppas att du är glad för detta. Det är det enda jag vill - att du ska vara glad. Jag älskar ju dig. Så ja, jag önskar bara att du kunde älska mig också. Som du faktiskt sa att du gjorde. Så många gånger."

Jag gillar min onepiece 
 
 

Av Felicia * - 2 mars 2012 19:07

Det har varit en väldigt snurrig dag. Den är fortfarande ganska snurrig. 
Först hängde jag med Amanda hem, sen hämtade pappa mig och jag fixade lite tvätt. Efter det fick det bli en springtur ute i det fina vädret. Jag har hur ont i magen som helst. Wiiihiii. Blö.

& jag har aldrig tyckt om någon som mycket som jag tycker om dig. Bara så du vet. Och jag kommer aldrig att BÖRJA tycka om någon så som jag tycker om dig heller. För du är mitt allt. Innerst inne är du mitt allt. Mitt liv. Min själ. Önskar bara att jag var lika mycket för dig. 

Min mascara is my best friend ♥ (?)

   

Av Felicia * - 2 mars 2012 11:29

TJEEEEEEEEEENARE MANNEN !

Igår var jag med Jennu, vilket var asmysigt. Vi åt mat och ja, jag pratade typ sönder hennes öron. Stackaren. Så går det när man inte kan ses på länge. I helgen drar hon iväg den lilla svikaren, deppigt det blir för mig då. Forever alone. Haha, nä ska nog hitta på något finfint !

Idag har jag världens sämsta dag. Men vem fan bryr sig ?
Svikare hit och dit. Äh, ingen bryr siiiiiiiiiiiiiiiiiiiig. Förutom jag. Jag bryr mig. Fan.

Jag vill ha en sån tröööööööööööööööööööja !

 

Av Felicia * - 1 mars 2012 07:00

Godmorgon på er!

När jag vaknade imorse så insåg jag att jag har fått en GIGANTISK finne på hakan. Jag hatar sånt. Självklart skulle jag (som jag ALDRIG gör annars) försöka klämma den. Ingen bra idé faktiskt. Nu är hela hakan röd som ett jävla stoppljus. Och jag som varken har någon concealer eller foundation kvar !

Jaja, jag tror att jag som tonåring ska klara mig ur denna underbara krisen också faktiskt. Idag hoppas jag på att träffa Jennu. Vet inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på något nice. Förmodligen drar vi hem till henne och bara chillar, för det känner jag för idag iallafall. Men vi får se. Är rätt taggad ändå !

Är förövrig galet jävla hungring. Har inte käkat sen.. jag åt knappt två stuvade makaroner igår. Vilket knappt borde räknas. Ska äta frukost idag, faktiskt. Så duktig ska jag vara !


Här får ni se en liten bild på mig och Majkie. Han är fanimej bäst. 

   

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards