feliciasmakeup

Alla inlägg under mars 2012

Av Felicia * - 10 mars 2012 11:56

Godmiddag !

Igår hade jag en hur bra dag som helst. I skolan åt vi tårta, gjorde håruppssättningar och kollade på film. När jag hade slutat så sprang jag ihop med Mike som var helt galen och låg och asgarvade på golvet. Jag kunde inte sluta skratta jag heller, fastän jag inte hade en aning om vad det handlade om. Vi spenderade en liten stund på NTI, snackade om någon läskig människa och så skrattade vi åt hans roligare kompisar. Jag, Mike och hans 2 polare satte oss på bussen för att åka hem. Sedan tog jag & Mike gick en rätt lång omväg, springandes i massa läskiga affärer innan vi väl kom hem till honom. Där åt vi nudlar, kollade på film och myste med hans vovve & hans katter. Senare på kvällen så följde han mig till bussen. Så ja, jag hade helt enkelt en hur bra dag som helst. Och jag har bara Majkie att tacka för detta 

& vet ni vad det är för dag idag ? idag är det faktiskt Majike's födelsedag !

Så ja, grattis på dig min grymma polare. Hoppas att din dag som kommer att vara fylld med pizza och fina vänner kommer att vara hur bra som helst. Och förlåt att jag inte kunde vara med. Du är världens bästa 18-åring nu !  

   

Av Felicia * - 8 mars 2012 15:17

Tjululu. 

Kom nyss hem från skolan, Amandas snälla mammi hämtade oss i Viskafors så att vi slapp vänta i stan. Gulligt värre. I skolan hade vi det nice, svenskan gick åt till att kolla på solsidan, på engelskan fick vi kolla på filmen som jag la upp här imorse och på hantverken så åt vi glass. Det var gott. & nej - jag åt inte den dära glassen som nu äntligen kommit tillbaka. Den glassen ska jag nämligen inviga med världens bästa. Tror jag iallafall !

Ikväll ska pappa tydligen grilla, trots att det har snöat hela natten. Han hade tydligen bestämt det för länge sen, sa han iallafall. Så jag ska helt enkelt käka en jävla massa mat, eller inte mycket kanske. Men så mycket att jag blir mätt. Efter det ska jag dricka litervis med te. Kolla om det finns något fint program på tvn och bara mysa ner mig i världens mysigaste säng. Om en stund ska Millan ringa också, sa hon iallafall. Jag typ längtar, haha.

Och så vill jag be om förlåtelse till lilla Klint. Förlåt för att jag inte svarade på ditt samtal. Jag LOVAR dig att nästa gång du ringer så ska jag svara innan det ens har hunnit slå två signaler. Då är vi kvitt va ? Hata mig inte. Please ♥ hihi. 

Jag äääääääälskar min halsduk. Och min piercing. Och mina dreads. Och mina hörlurar 
   

Av Felicia * - 8 mars 2012 07:13

Jag har för första gången idag kollat på den här videon. Förut har jag bara skrollat förbi den och trott att det varit någon konstig grej som alla höll på med. När jag tog mig 30 minuter att kolla på den så är jag nu helt såld. Snälla, titta på den och sprid för allt ni orkar. Gör det. För deras skull

 

Av Felicia * - 7 mars 2012 19:41

Tjabba, tjena, hallå !

Tänkte bara uppdatera er om att det gick bra att sminka Jennifer idag. Hon kommer att vara galet snygg på sin bal. Det slår jag vad om. Och det var kul att få sminka lite nu, för det var så längesen sist. Det blev en hel del skratt och bra musik. Vi käkade lite mumsig mat också. Så ya, det var asnice. 

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska förmodligen dra ut på en springtur, men om någon känner för att ses så kan ni väl ringa
Vore grymt om någon ville göra min dag ännu mera värd, så att jag lixom har något att se fram emot. 

Jag vill ha ett par svarta cheap monday. Velat ha det ända sen förra sommaren. Jag måste köpa dom men är ju pank som en lus ! :<

 



 

Av Felicia * - 7 mars 2012 06:59

Hai på er sötnosar !

Hur mår ni såhär på morgonkvisten ?
Själv känns det sådär, min axel värker hur mycket som helst. Nacken känns heeeelt kaosad. Vet inte varför det blev såhär, antar att det har med stress att göra. Men ja, nu ska vi inte klaga här har jag ju lovat. Haha. 

 Idag har jag en nice dag i skolan. Börjar 10.30 och slutar 11.30, hur grymt som helst. Det bästa av allt är att den enda lektionen är idrott, vilket man skulle kunna säga är det roligaste i skolan just nu. Plus att vi ska vara på onyx för att köra lite box. Fan vad grymt. Så ja, min morgon går åt till att trycka i mig alvedon så att axeln slutar att göra ont. Efteråt kan den få göra hur ont den vill, men just nu.. nepp, inga ondheter

Efter skolan tänkte jag sprungit in på stadium en snabbis, för att köpa den hemliga saken som jag snackat om ett tag nu. Men det får nog bli någon annan dag, för idag har jag lovat att sminka Jennifer. Förra onsdagen blev jag ju typ sjuk, så vi fick ställa in det då. Och ja, sminkboxen är så himla tung att bära, och så galet klumpig. Så jag sitter nog i skolan en stund istället för att köpa min roliga sak. Det får helt enkelt bli en annan dag!

Idag ska jag sprida mitt leende till alla andra. Stora som små. Fina som fula. Långa som korta. Glada som ledsna. (Speciellt till de ledsna). & jag börjar med denna bilden, bara ifall ni inte träffar mig lixom. Så ser ni här ; detta leendet är till varenda människa, eller hund, eller katt, eller kanske marsvin där ute !
   

Av Felicia * - 6 mars 2012 19:04

Ya, då var det redan kväll. Herregud vad tiden går fort. Hade sovmorgon imorse, då hände det inte så mycket mer än att jag satt på en bänk. Och så hände det lite till, för jag hade ju självklart sällskap på bänken. Tänker inte säga med vem, för det är hemligt. Gick därifrån med tårar i ögonen iallafall. Mest positiva tårar, fast lite negativa också. Blandade känslor helt enkelt.
Sen gick skoldagen och det hände inte så mycket. Millan kunde inte komma hem till mig, så jag och mamma tog en promenix istället. Det var skönt att få slippa springa idag och bara gå bort all skit ur benen. Lite senare blir det lite styrketräning på min vackra yoga-matta, sen ska jag ta en varm och skön dusch. Efter det ska jag bädda ner mig i sängen med en kopp te och kika lite på tv. 


Här får ni lite bilder på världens finaste och bästa personer. All min kärlek till er mina fina vänner. Jag skulle aldrig klara av detta galna liv utan er vid min sida !


MillanPillan 
 


Klintan 






Zarisen 
 
KennuKennuKennu 
 
Majkie 
 
JulleBulle 
 
LisenFisen och storebruschan 
 
Julisbulis 
 
Mandyyy 
 

Av Felicia * - 6 mars 2012 06:53

Halloooooooooo !

Hur är det med folket idag ? - Inga brutna ben eller galna influensor ?

Med mig är det faktiskt ganska bra, iallafall. Jag har så mycket träningsvärk att jag knappt kan resa mig upp ur sängen - men det bevisar ju bara att jag gjorde ett asgrymt jobb igår. Min axel värker som bara den, har nog fått en infektion eller något i den stilen. Får helt enkelt trycka i mig en jävla massa alvedon, så får vi väl hoppas att det går över.

 Idag vet jag inte riktigt vad som fyller dagen. Slutar ganska sent, så antingen drar jag hem till Millan och dricker lite te. Annars åker jag hem och dricker lite te. Eller så dricker jag te i skogen. Eller i en MÖRK KÄLLARE ! o.O
Haha, nä. Förlåt. Dåligt av mig att vara sooo unseriouuus.

Fyfaan vad ovärt inlägg, men jag känner för att publicera detta ändårå !

     

 

Av Felicia * - 5 mars 2012 19:11

Tjenamors era potatisgrisar. 

Idag hade jag en asgo dag i skolan. Det började med att bussen inte kom, så jag blev lite sen till matten. Men vad fan gör det? Maha. Sen hade vi lite engelska, och i min värld är engelska samma sak som SOV-LEKTION. Efter lunchen hade vi hantverk, vilket bara innebar att chilla. Vi gjorde lite frisyrer, käkade massa knäckebröd, drack mjölk (iallafall jag) och så satt vi i fönstret och solade. Vi hade tillochmed så roligt att busvisslade till alla som gick förbi nere på gågatan. Hur kul som helst att se allas förvånade miner. Sjukt härlig dag iallafall !

Träffade lilla plutte-Jennu vid bussen också. Det gjorde ju lätt dagen ännu bättre. Fick panik av alla gula bilar och allt hände på samma gång där. Fick skrattanfall och såg massa människor som jag inte ville se. Och som inte Jennu heller ville träffa på för den delen. Sen GICK HON AV BUSSEN. Och lät mig sitta där helt ensam. Mitt i allt detta kaos. Men jag överlevde, tur nog !

Väl hemma så fick det bli ännu en springtur ute i det härliga vädret. Känns så himla gött att jag äntligen kommit igång riktigt med konditionsträningen. 3 gånger i veckan kommer nog göra susen nu till sommaren. Det är så härligt att ha bra kondition alltså ! 
Imorgon fortsätter jag med mina situps och kör på lite armhävningar. Det finns verkligen inget bättre än att träna !

Waah, ser ut som att jag skelar. Rätt gulligt ändå vaaaaa'. 
   

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards