feliciasmakeup

Alla inlägg under mars 2012

Av Felicia * - 19 mars 2012 22:54

Tänkte bara visa en grej här som jag kom på att jag glömt av !
För ett tag sen så var det en tjej vid namn Susana som kommenterade här på min blogg och undrade om hon fick måla av en bild på mig. Hon är ifrån Mexico och att hon hittat min bild tyckte jag var väldigt roligt. Här är resultatet från denna roliga händelse. 
Det vore kul om ni kollade in lite andra grejer som hon målat också - http://www.dibustration.tk/ !
Man kan också gilla henne på facebook - http://www.facebook.com/Dibustration

Here I am, i målad form.

   

Av Felicia * - 19 mars 2012 21:24

Ni insér inte vilken härlig dag jag har haft idag. Jag har käkat en hel del för en gångs skull. Kakor, mat och knäckebröd. Hur gott som helst. Tur att jag fick dela denna goda mirakel-mat med lilla Kennu. Vi satt och myste hemma hos mai med cola, sprite och annat sånt mums. Vi eldade i våran öppna spis för att det var kallt som gatan här inne. Imorgon ska jag elda så fort jag kommer hem från skolan så att det är varmt hela kvällen. Kommer vara galet bra alltså. 


Imorgon väntar också en fin dag. Förhoppningsvis. 
 Myser i våra tjockiströjor hela dagen lång 
   

Av Felicia * - 18 mars 2012 23:00

Lyckan som under denna dagen har rusat igenom mig har varit underbar. Jag undrar hur länge den härliga känslan håller kvar sig, men just nu ska jag bara leva. Leva i nuet. Och imorgon ska jag träffa min allra bästa vän, och jag längtar redan. 

Tänkte att ni kunde få se en bild på mina nya brallor också, som är så tighta att dom redan håller på att spricka. AWESOME
   


 

Av Felicia * - 18 mars 2012 07:09

"Saknar dina kramar, saknar allt med dig, känner mig så jäkla ensam utan dig. Vänner kan inte fylla din plats, ingen kan de. För liksom jag är jätte kär i dig. och jag tkr du är helt underbar. Dina dreads i solen får till och med sten att bli mjukt. Detta är min historia hoppas den aldrig tar slut. Detta är viktigast för mig, för ja, du är tjejen jag älskar. Även fast vi inte är ihop så känns de ändå som att du är min flickvän och jag saknar dig."



Jag sitter hemma på mitt rum, skriver låtar om dig och känner klumpen i magen. Jag får samtal om jobbiga saker och jag känner mig sviken en gång till. Jag känner mig så ledsen och ensam. Så liten och dålig. Och detta är inte första gången du har fått mig att känna såhär. Det är inte första gången du har låtit mig stanna här helt själv, fastbunden i mina egna sorger. Jag har hela tiden trott att jag kan klara mig på egen hand. Att jag inte behöver någon som ser efter mig och löser mina problem. Men så fort du är borta så fattar jag. Då fattar jag att du är den enda som förstår. Du är den som lyckats få mig att skratta även i de allra jobbigaste stunderna. Du är den som kramat om mig när jag har känt mig rädd. Jag vet också att jag är den enda som lyckats få dig på andra tankar. Den enda som lyckats att förstå varför och hur du känner. Jag har fått dig att le när du varit ledsen. Jag vill fortsätta att få dig att le. Jag vill hjälpa dig med ditt liv. Jag vill vara ditt allt. Jag vill vara den enda. Inte en av de andra 8 stycken. Jag vill vara den enda som är din, den enda som ska få hålla din hand och den enda som ska få kyssa dig. Den enda som pratar om dig och den enda som kan säga att "han är min". Tyvärr är det inte så, & jag vet inte om det kommer att kunna bli så. Jag tror inte att jag klarar av att leva i någonting sånt här, där jag inte får ha dig för mig själv. Kanske ska vi gå varsin väg. Eller kanske ska vi hålla ihop. Bara du och jag. Jag vet inte. En andra chans.. finns det verkligen plats för en tredje ?
Jag älskar dig alldeles för mycket. Alldeles för mycket för att förlora dig. Jag önskar att vi inte lärt känna varandra, för då hade jag inte förlorat mitt liv. Eftersom jag då aldrig skulle fått uppleva mitt liv heller. Du är mitt liv, mitt allt. Det är synd att jag inte är ditt också.


 

 

Av Felicia * - 17 mars 2012 18:35

Godkväll på er. 

Min dag har varit väldigt fin. Skulle egentligen åkt hem till Amanda för att sminka hennes syrra, men så blev det inte till slut. Istället kom Millan hit, vi åt tårta och lite sånt mys. Sen sminkade jag henne och vi lyssnade på massa bra musik. Nu har hon åkt hem och jag sitter här i min mysiga soffa och fryser röven av mig. Jag hatar kyla, för det är jobbigt. Sitter med 45 olika filtar på mig och ändå får man köldskador, typ. Menmen, vad ska man göra ? Skaffa sig lite värme ? Mysa med någon ? det låter bra. Någon som vill mysa ? Äh, vill bara mysa med han

Just trying to be me, and that's freaking awesome. 
 

 

Av Felicia * - 17 mars 2012 14:49

Ursäkta den dåliga uppdateringen här


Natten i skolan var faktiskt riktigt rolig. Vi gjorde egentligen inte så mycket, mest spelade spel och kollade på film. Vi käkade pizza och drack cola. Sen somnade vi inte förrän runt 4, så dagen igår var inte alls så härlig som jag kanske hade hoppats. Våran lärare är dock så grym att hon bestämde att vi skulle sminka varandra lite på förmiddagen, för att sen på eftermiddagen bara mysa och kolla på film. Jag tror att hälften av klassen somnade, men det gjorde inget.


Efter skolan så åkte jag hem för att fixa iordning mig till mammas 50-"års kalas". Det var väldigt stressigt och jobbigt där ett tag. Men kvällen räddade upp det dåliga humöret och folket var hur bra som helst. Jag måste erkänna att jag har världens bästa släktingar. Verkligen. De är helt awesome allihop, helt underbara. Tack för att jag får dela min tid med er fina människor. Även om det inte blir så ofta, så är ni ändå bäst. Tack 


   


Busungar ! 
 


Bästa bror 
 


Världens BÄSTA syssling ! 
    

Av Felicia * - 15 mars 2012 06:32

Det känns som att den här natten var den kortaste på länge. Skulle kunna sova bort hela dagen om det inte vore för att jag skulle till skolan idag. Jag tror också, tråkigt nog att jag börjar bli sjuk. Känner mig svag och har ont i hela kroppen - men vad fan gör det ?


Idag kommer det inte att bli fler blogginlägg förmodligen, med tanke på att jag ska sova i skolan. Konstigt nog. Vi ska kika på film, äta pizza och bara mysa. Kommer nog att bli rätt nice faktiskt, & jag hoppas på fint väder så att vi kan sitta utomhus hela rasterna idag. Ska kanske byta mina vita älskade byxor också, bara för att jag känner för det, Men vi får se, vi får se. 


Varje gång jag ser dig så pirrar det till inom mig. Varje gång jag tänker på dig så blir jag alldeles galen. När jag fortfarande känner lukten av din parfym efter att du gått därifrån, då kan jag inte sluta lukta på den. När du kramar mig sådär hårt och bra.. då börjar jag gråta varenda gång.  Och som sagt - om det inte vore för hur mycket jag älskar dig så hade jag gett upp för längesen. Du har börjat bra, med din nya chans. Nu gäller det bara att fortsätta så och möjligtvis bevisa ännu mer. Jag känner mig ju inte så bra längre, du vet. Inte så fin. Inte så smart. Inte så vacker. Inte så glad. Tack vare dig. Du ska dock veta att jag fortfarande finns här, för att hjälpa dig med vad som händer i ditt liv. Jag är fortfarande den du kan vända dig till så fort något händer. Så fort du vill ha någon att dela med dig saker med, då finns jag ALLTID här. Bredvid dig. En bit ifrån, men nära. 


Jag vet att du vill höra mig spela - och sjunga. Jag önskar att jag kunde få visa dig vad jag har lärt mig den senaste tiden. Men nu är den chansen borta tyvärr, du får lyssna på någon annan. Än en gång står jag lika ensam som förut. Men det gör inget. För jag klarar mig. Helt själv. På egen hand. Jag är ju jag, lixom.
   

Av Felicia * - 14 mars 2012 21:55

Jag vill bara säga att saker och ting är väldigt jobbiga. Saker är svåra, hemska och jobbiga. Vid dessa tillfällen är det väldigt viktigt att ha någon att tillförlita sig på. Jag har dig. Jag har min trygghet. Jag har lixom en mittpunkt, den jag utgår ifrån. Jag vet också att du kan förlita dig på mig. Vilket är bra. Alla dessa svåra tider kommer en dag att vara som bortblåsta. Det gäller bara att för tillfället ställa saker till rätta, kämpa för det man har och man måste tänka på sig själv. Ibland måste man faktiskt det. Även om du har svårt att visa dina känslor, visa vad du känner och berätta hur du tänker - så kan det vara bra att ibland kunna göra det. Att inte ljuga för sig själv, det är viktigt. Jag ville bara säga detta, inte bara till en person.. utan till alla som läser här, att alla är viktiga. Alla
Jag har en vän, som är det finaste som finns. Som snart kommer att må lika bra som jag gör. Som ska få min energi att orka jobba sig uppåt - mot solen och värmen. & jag kämpar bara för folk som gör detsamma. Jag hjälper bara folk som vill ha min hjälp. Jag har nu, idag insett att du vill ha min hjälp. Och du ska få det. Du ska få allt jag kan ge dig. All kärlek jag har inom mig. För du är bland det bästa jag har. Det bästa.

Gå nu och duscha, torka håret och lägg dig sedan ner för att sova. Låt ögonlocken stänga sig och ha det så ända tills imorgon bitti när klockan ringer. Missa inte bussen - för jag vet att du är specialist på det. Jag saknar dig. Turn the tide 
 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards