feliciasmakeup

Alla inlägg under februari 2012

Av Felicia * - 20 februari 2012 19:09

Just nu har jag en såndära tid då jag saknar någon riktigt mycket. Jag har inte träffat Jennu sen i lördags, vilket egentligen bara innebär lite mera än en vecka. & för vem som helst så kanske det bara låter mesigt. Men för mig känns det som en evighet - ärligt talat. För mig känns det just nu som om jag inte har träffat henne, gett henne någon kram, skrattat åt hennes dåliga skämt eller någonting på hur länge som helst. Jag saknar att få sitta på hennes golv och dricka te. Jag saknar att ligga och kolla på vänner och kommentera varenda liten sak som vi tycker är rolig eller speciell. Jag saknar att höra henne spela på gitarren och visa mig allt nytt som hon har lärt sig sedan vi sågs sist. 

Jag är så stolt över dig. Över allt du åstadkommit. Över allt som du gör och allt som du funderar på att göra. Jag älskar dig. Och jag tänker aldrig ge upp dig, aldrig lämna dig och aldrig ens tänka tanken på att göra dig något illa. Jag är din vägg, din mur mot allt som du någonsin skulle kunna ta skada av. Jag må vara liten och klen.. men när det gäller någon som dig - då kan jag vara lika stark som pippilångstrump !


   

Av Felicia * - 20 februari 2012 06:40

Jävligt kul att efter en natt utan näst intill någon sömn alls så måste jag bli väckt 06.30 Detta trots att min buss inte går förrän 08.00  Det är nog det värsta med att inte ha någon mobil, att behöva bli väckt mitt i natten för att gå upp ungefär. Så ja, nu sitter jag här och käkar risifrutti. Det är faktiskt gott om jag får säga det själv


Idag skulle jag egentligen varit med min fina Jennu, men pappa är tydligen sjuk så det blev ändrade planer. Istället får det bli lite träning och förmodligen plugg inför massa omprov och sånt. Ska ringa ett telefonsamtal också, och jag är nervös. Rädd. Vettskrämd. Fuck my life. Eller vad man säger. 

Känner mig så jävla ful nu för tiden. Måste göra någonting. Typ en stor operation eller något. Naj, jag skojjade bara. Dålig dag kallas det
 
 

Av Felicia * - 19 februari 2012 16:40

Även om jag har så mycket människor runt mig, så känner jag mig ibland så ensam. Även om jag har så mycket kärlek omkring mig så känner jag känslan av hat. Ibland vill man ta ett break från skolan och allting annat för att åka till landet. Ni vet som dom alltid gör i filmer när någon mår dåligt.

Jag menar inte att jag inte mår bra - jag skulle bara vilja ta en paus från livet. '


Om man kommer ut på landet där det inte bor någon alls, man behöver inte sminka sig eller klä sig i fina kläder. Man skulle kunna ta en promenad direkt på morgonen, även om man ser ut som ett troll. Man skulle kunna sätta sig utomhus på en sten bredvid sin lilla stuga för att spela lite gitarr. Sjunga så högt man vill och skratta åt sig själv. Hade inte det varit hur härligt som helst


Vänskap är fint. Det är faktiskt det.

 

Av Felicia * - 18 februari 2012 21:17

Jag har suttit och kikat runt lite på www.weheartit.com där jag har fått en massa inspiration. Egentligen hade jag velat visa er allt som jag har hittat men det får räcka med dessa två galet fina outfits. Själva grejen är den - att även om det är två helt olika stilar så skulle jag kunna klä mig i den ena första dagen för att sedan gå runt i den andra nästa dag. Det säger ju grymt mycket om att jag faktiskt inte har någon "speciell stil". Men det är nice, palla sätta ord på vad jag klär mig i. Det blir lixom helt enkelt det som jag gör det till. 

Om ni känner för det så kan ni följa mig på weheartit. Det är en grym sida där man hittar massor med fina grejer. Jag tycker att ni ska ge det en chans. Allt man behöver är en mejladress, ett lösenord och ett användarnamn. För att hitta mig så söker ni på "meandmydreads" vilket då är mitt användarnamn. Efter det så trycker ni på en knapp där det står FOLLOW. Hur enkelt som helst !

     

Av Felicia * - 18 februari 2012 16:04

Inatt så har Mikaela sovit här. Vi åt god mat igårkväll och sen låg vi mest och pratade i min stoooooora säng. (okej, min för tillfället iallafall). Det var härligt att lixom inte göra någonting. Vi mest flummade runt och spelade in massa roliga videor. Tack Mikaela för att du kände för att dela lite tid med mig. 

Imorgonbitti så kommer Millan hit en stund. Har inte träffat henne på rätt länge, vilket känns asdrygt. Så imorgon kommer hon hit och jag ska sminka henne inför ett såkallat släktkalas. Det blir nog ganska bra. Hoppas jag.

Nu ska jag fortsätta att skriva ett litet brev till kära västtrafik. Nej, men jag tycker faktiskt att det är fett dåligt att sitta fast i detta jävla bondeland. Så nu ska här klagas ! 


 
 

Av Felicia * - 16 februari 2012 20:27

Förlåt för att jag inte varit här på ett tag. Jag har för tillfället ingen telefon och kommer inte att vara aktiv på facebook förrän nästa månad. Vill man ha tag på mig så får man helt enkelt fixa det. Om det nu ska vara så viktigt. 


"Let me just fly away, and then crash into the world of music"
Det är faktiskt så. Det som håller mig uppe och det som fångar mina tankar är musiken och dess häftiga sätt att fånga mina öron. Gitarrens klingande och keyboardens grymma ljud.  

Jag saknar er alla fina människor, det gör jag faktiskt. Ni är värda allt. Var och en av er är värda det bästa som livet kan ge. Livet blir bättre. It will. Bara tro på det också. 


 

Av Felicia * - 10 februari 2012 17:37

Världens goaste dag i skolan, seriöst. Började halv ett, fick massage och ansiktsbehandling av en klasskompis och sen slutade jag vid halv 2. Wey !

Ikväll ska jag och Millan ha spakväll. Vi ska bada, hon ska få ansiktsbehandling, massage, målade naglar och plockade ögonbryn. Snacka om härligt. Vi ska tjocka oss med mumsiga chips, dricka fanta & bara mysa sönder. Jag kanske gör ett till blogginlägg senare, där ni möjligtvis kan få se lite bilder också. Om ni vill alltsåå.. fast det vill ni kanske inte. Ah, skitsamma. Nu ska vi göra engelska läxor och lyssna på go musik!

Ciao
 
 

Av Felicia * - 9 februari 2012 20:26

Idag har varit en skitmysig dag !


På lunchen så käkade jag och mina classmates på donken. Tur att dom alltid vill vara så snälla och hänga med mig dit. Vi skrattade åt Julius som käkade massa glass och som glömde sitt bankkort i automaten där man betalar. Ingen blev förvånad faktiskt. Vi sprang ihop med Majkie och hans vänner, som också skulle köpa massa glass. Dom hade tur och deras lärare bjöd dom på varsin glass, värsta snällt !


Jag fick sluta tidigare, och då kände jag för att göra Jennu lite glad. Vad kan göra henne gladare än att köpa med sig cheeseburgare och pommes från donken ? 
Så jag har spenderat min kväll hemma hos den lille chommen. Det var skitmysigt och hon hostade ungefär hela tiden. Stackaren! Men vi hade det mysigt, drack saft och sånt. Det är verkligen det bästa jag vet, att få komma hem till Jennu och bara få ta det lugnt. Den bästa känslan att få är lixom när man sitter på hennes golv och bara har hennes lilla träd-lampa tänd. Till det ska det vara lite te och ett vänner-avsnitt.. det är livet det ♥


Snodde denna bilden från www.weheartit.com (som vanligt)..... -.- 


 





 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards