feliciasmakeup

Alla inlägg under januari 2012

Av Felicia * - 22 januari 2012 16:08

Idag drog min storebror Tobias med mig till gymmet. Jag kan väl inte påpeka att det gick jättebra. Åtmonstonde inte när jag tydligen skulle träna mina armar. Jag insåg att när man ska köra på en maskin UTAN några tyngder på, och inte klarar av det. Då är det problem. Stora problem. Så en dag på gymmet, utskrattad av alla biffiga killar.. Ja.. så var min dag. 

Igår lärde jag mig en liten läxa skulle man väl kunna säga. Jag har insett att man inte ska ha så förutfattade meningar om folk. Jag har också lärt mig att allt blir bättre om man pratar om saker, istället för att bara gå omkring och undra. Jag ber om ursäkt till denna tjej, som jag har haft lite problem med. Tack för att du ville prata med mig och förlåt för det jag har gjort. Det är skönt att vi inte kommer att vara ovänner, även om vi inte kommer att vara vänner heller. Men jag är ändå glad. Klumpen i magen är nästan borta. Nästan.  

Och så en bild på godis. Bara för att jag inte äter det.
 
   

Av Felicia * - 21 januari 2012 18:13

Det bästa jag vet är att känna sig som ett barn igen. Vi har varit ute och byggt i all snö, en stor iglo. Hur mysigt som helst. Sen kom vi in igen och började lyssna på massa gamla barnlåtar som ger tillbaka hur fina minnen som helst. Vi har ätit kakor och bara myst. Snart ska jag spela lite barnlåtar för Millan och lilla Livia som är här på besök. Kommer bli hur mysigt som helst.

     

Mysigaste barnprogrammet !

 

Av Felicia * - 21 januari 2012 15:51

JÄVLA BLOGGHELVETE. FUCK MY LIFE, TACK. 

   

Av Felicia * - 20 januari 2012 20:15

Min dag startade så dåligt det bara kan. Bussen som går från fritsla ska varannan timme gå igenom kinnarumma, så där stog jag och min granne och väntade. Vi insåg efter en stund att bussen var väldigt sen, men det är inte så ovanligt vad gäller västtrafik. Efter ett tag så får jag ett sms från Majkie, där han skriver att bussen tydligen glömde att åka in i kinnarumma. Folk sa till busschauförren men han struntande i det. Mamma fixade så att jag egentligen skulle åkt taxi, HELT ENSAM. Det hade jag aldrig vågat. Men det slutade med att dom skickade någon annan random buss som jag fick sitta på. Utstirrad av alla arga människor som var morgontrötta.

Efter skolan så drog jag med Amanda till någon konstig optiker. Där provade vi både snygga och fula glasögon. Det var faktiskt väldigt roligt. Vi stannade till på ica maxi på hemvägen för att köpa massa god mat, chips och dipp. Fettosar. Vi lagade potatisgräting och kött, eller ja.. Amanda gjorde det. Jag smsade mest. Resten av kvällen ska vi mest tjocka oss framför tv:n och prata massa skit. Som ni inte får veta!

Vi kände för att bjuda på lite gammalt 

       

Av Felicia * - 19 januari 2012 20:22

Jag kan inte hjälpa det, jag bara diggar dig ♥


 
 

Av Felicia * - 19 januari 2012 18:02

Min kväll igår gick mest ut på att städa mitt rum. Sen satt jag och spelade lite gitarr också. Det var faktiskt väldigt mysigt. Försökte att fortsätta på min låt, men det gick inte alls lika bra. Jag väntade på ett samtal som aldrig kom. Tråkigt faktiskt. "Oj, jag råkade visst somna" fick jag klockan 3 inatt. Känner mig rätt dissad faktiskt. Men ja, så äre med det. 

Idag har det varit en aschill dag i skolan. Kollade solsidan på svenska lektionen, hoppade över engelskan och resten av dagen så hade vi hantverk. Och ja, det låter som någon jävla byggarbetsplats.. men hantverk är namnet på våra stylist lektioner :< 
Där satt vi mest i mysrummet och gosade. Laddade telefoner hit och dit gjorde vi också. 

Titta vad duktigt av mig !

   
 

Av Felicia * - 18 januari 2012 18:29

Någon som vill mysa med mig ? Mjukisbyxor är isåfall ett måste. Tedrickande om man tycker om det, annars kan man få något annat att dricka. Ett måste är att tycka om bullar, annars går det inte. Någon som stämmer in på denna mysfaktorn ?
 


 

Av Felicia * - 18 januari 2012 15:18

Hej, jag heter Bengt och jag jobbar i en knappfabrik. Jag har fru, men inga barn. Och en dag sa min chef till mig, hörru Bengt, är du ledig ? Så tryck på knappen med din högra hand. 
Eller något liknande.  

Igår efter skolan så mötte jag upp Jennu vid södra. Det tog en stund att hitta varandra, men det gick tillslut. Vi sprang till ica pch köpte chips. Sen sprang vi tillbaka till södra och sa hejdå till någon människa där. Vi drog hem till Jennu och drack te, som vi alltid gör. Sen åt vi varma mackor, hur mumsigt som helst. Och eftersom vi hade sovmorgon idag så låg vi uppe och åt chips och kollade på vänner inatt. Tillslut somnade vi båda två, fast har ingen aning när det var. 
Hade världens sämsta sovmorgon, där klockan ringde när den inte skulle, storebrorsan ringde och jag var vääääldigt trött. Vi drack te även imorse innan vi sprang till bussen, som ändå var sen. Vi båda hade mjukisbrallor i skolan också. Hur gött som helst !


Ikväll ska jag kanske åka och kolla på handboll med mamma och Tobias. Annars ska jag väl städa mitt rum och äta massa apelsiner och bullar.


Snodde en bild från snuttens facebook. Med tanke på att alla mina bilder är borta.
Jennu i sitt rätta jag iallafall.
 
 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards