feliciasmakeup

Alla inlägg under november 2011

Av Felicia * - 18 november 2011 15:41

Idag mår jag MYCKET bättre. Var hemma från skolan idag med, eftersom jag inte ska smitta ner någon med min lilla sjukdom. Snällt va ?
Pappa har varit ledig hela dagen, så när jag inte har sovit så har vi packat upp massa grejor på vinden, ätit glass och planerat hur mitt rum ska se ut när jag flyttar till nerevåningen. Kommer bli så sjukt bra när jag bor därnere istället, åh.. taggad !
När jag och pappa inte höll på och grejade med massa saker så har jag städat och pluggat. Spelat lite gitarr med. Det enda jag har gjort hela veckan har typ gått ut på att plugga. Och ändå vet jag att jag kommer faila på matteprovet. Synd om mig alltså.  
Vet inte vad min helg ska gå ut på faktiskt, idag ska jag käka tacos. Storasyrran kommer nog hit och gör oss sällskap. "Himla mysigt" som Kennu hade sagt ! Åh, har värsta såndära jobbiga "saknar Kennu" period igen. Ååååååh, tur att jag börjar bli frisk igen, hihi. 
 
Snackade lite med Jim innan också. Och så började vi snacka om Greklandsresan vi var på i somras. Och jag bah blev helt.. shit.  Saknar det så himla mycket. Inte varit med om något roligare nästan. Därför måste jag visa lite bilder och grejer !                
 

Av Felicia * - 18 november 2011 11:16

ååååh, vaknade imorse och kollade igenom facebook lite. Såg att världens finaste Jennu hade lagt upp nåra covers på youtube och grejer. Tänkte att jo, detta ska jag ju lyssna på. och jag har nog aldrig varit så stolt förut. Det är inte bara så att just dom två senaste är bra, utan allihop. Jag är så stolt att hon lyckas fixa det så sjukt bra. Åååh, tack sis, you made my day. Saknar dig pluttis, alldeles för mycket nu !

Tyvärr går det inte att fixa in videon här på bloggen. Men jag ger er länken iallafall.
Kika in på : http://www.youtube.com/user/jennubanan  


Av Felicia * - 17 november 2011 11:19

Okej, några tecken på att man vet att jag verkligen är sjuk. 


1. Jag är inte alls sugen på att dricka mjölk.


2. Jag är inte hungrig på köttbullar.


3. Jag känner inte för att träna.


4. Jag har helt plötsligt börjat hata mina dreads och vill raka av dom.


5. Jag orkar inte spela gitarr.


6. Jag fryser inte - mestadels av tiden iallafall



 

Av Felicia * - 16 november 2011 12:49

Jag vill ha tillbaka mitt fucking hår !
 


           


Av Felicia * - 15 november 2011 13:33

Igår låg jag hela dagen i soffan, med min mysiga onepiece, inbäddad i massa filtar. Jag har nämligen blivit sjuk - självklart. Just nu när jag inte ville bli sjuk. Just nu när jag hade värsta idén på hur jag kan göra mina dagar bättre. blir jag sjuk. Idag mår jag verkligen inte bättre. Halsen är helt igensvullen och jag känner mig.. helt död. Orkar knappt resa mig upp utan att bli helt skakig och typ svimma eller något i den stilen. Jag har rååååpluggat matte, efterssom jag missade ett prov idag. MÅSTE klara provet, MÅSTE klara provet. Det är typ det enda jag har i mitt huvud just nu. Om ungefär 20 minuter så ska jag ringa och väcka en vän. Som verkligen sover bort hela dagarna. Har tydligen blivit anställd som "personlig väckarklocka", åh, jag är så stolt. haha.
Vet inte om det blir någon skola för mig imorgon, har feber och grejer nämnligen. Men ah, vi får se. Kan ju inte missa allt för mycket nu. När jag snart drar till Spaninen. Just det.. För er som inte vet så drar jag till spanien den tredje december och solar rös. Ni ska få en massa fina bilder att se när jag kommer hem. Om ni vill. Haha. 
Men nu ska jag återgå till mitt älskade pluggande, fan. Har en jävla engelska grej som tydligen skulle vara klar igår med. Har knappt börjat. Måste skynda mig. Hoppas någon ringer och stör så att jag "råkar" få ta en liten paus.
Puss !
   

Av Felicia * - 13 november 2011 19:11

Jag är såååå taggad. Imorgon får jag reda på en sak. Och jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen på det bästa. Jag kanske får tre typ asgrymma år. På ett sätt som ingen vet. Och det kommer bli så sjukt grymt. Så jävla bra. Om det verkligen går min väg. Åååååh. Fan, får inte bli för taggad nu. Om det går min väg då. 
   

Av Felicia * - 12 november 2011 13:16

Tjaaaaaaaaaaaaa.
Kvällen igår blev lika lyckad som jag hade väntat mig. Ja, vi satt och åt mat framför idol och typ.. ja. Det var väl typ det vi gjorde. Sen satt vi på mitt rum, spelade lite gitarr och snackade om livet. Innan vi somnade väldiiiiigt snabbt och sov som.. ah vet inte vad. Idag har vi badat bubbelbadkar, asgött verkligen. Sen har vi fixat iordning oss lite och inte gjort så mycket mer. 
Om en stund drar jag med Jennu till stan för att käka lite donken. Kanske kolla mariedalcup, om vi pallar det. Annars drar vi till viskafors och kollar istället. Blir aaaasgrymt.
Måste sticka nu.
Puss 

 
 

Av Felicia * - 11 november 2011 17:30

Hejhopp, som jag alltid säger nuförtiden.
Idag i skolan var det faktiskt kul. Vi skulle sminka varandra som en brud. Jag sminkade Amanda. Hade temat "emo", men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Hon blev iallafall skitsnygg, värsta pangbruden. Själv blev jag fixad som en hippie/bohem. Hade klänning och grejer, helt galet. Massa smycken inflätade och fastknutna i dreadsen. Och ah, trivdes la ganska bra i det, förutom klänningen. Men folk diggade det, tydligen. Och det var ju kul!
Efter skolan gick jag och Amanda lite i stan och vi stötte på JennuPennuGodisBit. Jättekul faktiskt, hihi. Sen skulle Zara med mig hem, så mötte henne på södra för att ta bussen hem. Nu sitter vi här och är hungriga och väntar på att mamma och pappa ska dra till mariedalcup så att vi kan laga mat. haha. Ikväll ska vi laga mat och kika på idol. Ska bli bra asså. 

Imorgon drar jag nog till mariedal cup med Jennu. Blir också grymt. Vi ska bah chilla hela dagen lång, eller något i den stilen. Hihi.




Here I am, in a dress. awful.

   

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards